Gastronomie
Afișez 1 - 80 din 378 de rezultate
-
Bucatarie romaneasca si Internationala
501 retete din bucataria romaneasca/Mihai Basoiu
Catre Magazin -
Bucatarie romaneasca si Internationala
Marea carte de bucate – pentru oameni frumosi si sanatosi/Mircea Georgescu
Catre Magazin -
Bucatarie romaneasca si Internationala
Alte 365+1 retete alese din lume culese/Mircea Georgescu
Catre Magazin -
Bucatarie romaneasca si Internationala
Paste: 24 de retete delicioase si usor de preparat/Laura Adamache
Catre Magazin -
Arte si tehnici culinare
Povestea de la coltul mesei spusa de Catalin Mahu/Catalin Mahu
Catre Magazin -
Bucatarie romaneasca si Internationala
Pachet Retete traditionale/Nicolai Tand,Laura Laurentiu
Catre Magazin -
Bucatarie romaneasca si Internationala
De-a bucatarii – 50 retete de dulciuri pentru mamici iscusite si copii isteti/Teodora Rogobete
Catre Magazin -
Bucatarie romaneasca si Internationala
Somelierul – Mancarea si vinul/Fabrizio Maria Marzi, Rosella Romani
Catre Magazin -
Alimentatie vegetariana
Bucataria bazata pe cruditati si alimente vii/Doreen Virtue, Jenny Ross
Catre Magazin -
Bucatarie romaneasca si Internationala
Retete vegetariene. 3 ingrediente, 15 minute/Larousse – Berengere Abraham
Catre Magazin -
Arte si tehnici culinare
Omlete. 24 de retete delicioase si usor de preparat/Laura Adamache
Catre Magazin -
Arte si tehnici culinare
Dictatura gastronomica. 1507 feluri de mancari/Constantin Bacalbasa
Catre Magazin -
Bauturi si cocktailuri
Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator/Klaus Kling
Catre Magazin -
Bucatarie romaneasca si Internationala
Cele mai bune retete pentru masa de Paste. Obiceiuri stramosesti/Mihaela Enache
Catre Magazin -
Bucatarie romaneasca si Internationala
Ramai la masa’ Retete de suflet pentru oameni/Laura Cosoi
Catre Magazin -
Bucatarie romaneasca si Internationala
Fara gluten – retete gourmet/Maurizio Cusani, Cinzia Trenchi
Catre Magazin -
Bucatarie romaneasca si Internationala
Povestile Bucatariei Romanesti – Volumul 2 – Muntenia, Oltenia si Banatul/Radu Anton Roman
Catre Magazin -
Bucatarie romaneasca si Internationala
Trei secole de gastronomie romaneasca. De la muhalebiu si schembea la volovan si galantina/Daniela Ulieriu, Doina Popescu
Catre Magazin -
Bucatarie romaneasca si Internationala
Craciun la New York: Retete si povesti/Lisa Nieschlag, Lars Wentrup, Julia Cawley
Catre Magazin